Rijlessen

 

 

 

Je wilt graag je rijbewijs halen en je besluit om een rij-opleiding te gaan volgen. Je krijgt bij ons les in een BMW 320 EDE. Als je duidelijkheid wilt hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt dan kan je eerst een intakeles nemen. Dit is niet verplicht. Je kan eerst een klein pakket aanschaffen en er later een 10 strippenkaart bij kopen. Je krijgt deze dan tegen hetzelfde voordelige tarief. Een rijles duurt 60 of 50 minuten, afhankelijk waar je voor kiest. Per week volg je n of meerdere rijlessen.

Een spoedopleiding behoort ook tot de mogelijkheden, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De combinatie van jouw vaardigheid en het aantal rijlessen per week, bepaalt de opleidingsduur. Wij behandelen ook Het Nieuwe Rijden. Je wordt opgehaald en ook weer afgezet.( thuis,werk of school)  Je lest altijd met dezelfde instructeur.
Zo kun je er zeker van zijn dat je instructeur helemaal op de hoogte is hoever jij bent in je opleiding. Er wordt gewerkt met een instructiekaart zodat de vorderingen die je maakt duidelijk zijn. Na
van je opleiding is het mogelijk om een tussentijdse toets (TTT) aan te vragen. Op het praktijkexamen moet je laten zien dat je veilig en verantwoordelijk aan het verkeer kunt deelnemen.

Helemaal foutloos hoeft dat echt niet, het gaat om het totaalbeeld.